Gratis Programvare

Planlegger å Laste ned gratis programvare? Lær hvordan du kan unngå Søppel Programer

Nettet er full av feller for nybegynnere. Mens de prøver å laste ned gratis programvare, ved å klikke på «Last ned» knappene, i realiteten de klikker på falske lenker som laster ned bunt av verktøylinjer og annen junk programvare. Denne artikkelen vil hjelpe deg i å lære hvordan du kan unngå nedlasting av søppel inn i systemet ditt.

Vanligvis geeks vet hvordan å smette unna junk filer under utføring av gratis nedlasting av programvare. Men uerfarne brukere stort sett ikke vet dette. Faktisk, mange enda ikke vet at når de laster ned gratis spill eller annen fri programvare, er de også laste ned mange andre junks, som også kan være skadelig. I fristelsen av gratis spill og programvare, folk faller for disse triksene.

Les nedenfor for å forbedre dine kunnskaper i denne forbindelse, slik at du kan unngå installasjon av uønskede filer i systemet ditt:

Falske «Last ned» Linker

Når du laster ned gratis programvare, den første fellen at du støter på er den falske nedlastingslenke. Du må ha sett fargerike, store knapper blinkende ordene «Free Download» eller «Last ned nå.»

Disse knappene er bare reklame bannere og etterligne virkelige nedlastingslenker. Det er opprettet med hensikt å lure deg til å klikke disse koblingene og installere annen uønsket programvare.

Neste gang, når du går for gratis nedlasting av programvare pass opp for slike falske nedlastingslenker. Nå er spørsmålet hvordan å identifisere falske linker? Bare holder musepekeren over lenken og sjekke hvor det fører.

For eksempel, du ønsker å laste ned Adobe Photoshop. Du kommer til en side som gir deg en Last ned-knappen. Nå, ta musepekeren over den knappen og sjekke hvor det fører. Hvis det er en falsk link, da det ikke vil ta deg til Photoshop siden heller det vil lede deg til en side som «googleadservices.com» som er helt klart en reklame link.

Søppel valgt som standard søkemotorer

Fri programvare leveres med programvare montører. Selv de legitime montører bære mange useriøs programvare og web leserverktøylinjer. Fangsten er at utbygger distribuerer programvaren gratis og han er å tjene penger ved å inkludere denne. Hvis du laster ned montører buntet med juks, så det kan endre nettleserens hjemmeside eller standardsøk. Selvfølgelig, du aldri vil at skal skje.

Du kan enkelt unngå nedlasting av disse nettleserne verktøylinjer. Mens du laster ned installasjonsprogrammet, går du gjennom en avtale prosess, der du huke av avmerkingsboksene og godta vilkårene og betingelsene integrert med programvaren. I denne siden, som standard, forblir i boksen innrømme nedlasting av disse junk filer sjekket. Brukere bare forsømmelse som uvitende og aksepterer den tilstanden som sammen med den primære programvaren selv den ekstra junk programvaren vil bli lastet ned. Så må du fjerne krysset som tillater nedlasting av ekstra programvare.

Avinstallere Junk programvare

Men hvis du har glemt å holde den boksen ukontrollert og som et resultat av at useriøs programvare ble installert på systemet ditt, må du avinstallere dem.

For å slette dårlig programvare, må du jakte den ned. For at hodet til Kontrollpanel og her kan du sjekke listen over installerte programmer. Du vil finne mange verktøylinjer eller programmer som du aldri lastet ned med vilje. Disse er alle useriøs nedlastinger. Du må installere en useriøs fjerning verktøy og kjøre det på de ekstra og uønsket fri programvare.

Du bør også kjøre et antivirusprogram installert på din PC. Som mange av disse junks som kom sammen i løpet av gratis nedlasting av programvare er avtagbart selv av antivirusprogrammet.

Konklusjon

Det er uheldig, men det er et faktum at i Windows-programvare økosystem, bundling av uønsket programvare med installatører har fått allment akseptert. Så, er det ikke til å komme over ganske snart. Det er derfor du ikke kan ha den uforsiktig holdning mens du laste ned gratis spill eller programvare. Du må være litt på vakt og sjekke om du laster ned en falsk link, eller hvis du har ukontrollert ekstra programvare box, etc. Å være forsiktig er den eneste løsningen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *